Po narudžbi

Udala se u tajnosti, no nije mogla odoljeti da ne pokaže vjenčanicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica Christina Ricci možda se udala u tajnosti, no njezina vjenčana haljina izašla je na vidjelo.

Friško udana glumica Christina Ricci udala se u tajnosti za Jamesa Heerdegena na raskošnoj ceremoniji u New Yorku, a uvid u djelić atmosfere podijelila je sa svojim pratiteljima na Twitteru.

Pogledaj i ovo Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Ljepotica u bijelom Zavela ga je prije 14 godina, a sada se oženio njome: Pogledajte dosad neviđene fotke sportskog vjenčanja godine

>> Christina Ricci se udala u tajnosti za Jamesa Heerdegena

Nije mogla odoljeti da ne pokaže svima svoju vjenčanicu iz snova koju je samo za nju kreirao Givenchyjev dizajner Riccardo Tisci. Bijela unikatna haljina s dugim šlepom izrađena je od skupocjene čipke chantilly, baš kao i dugi elegantan veo, a Christina je bila prava vizija u bijelom.

Glumica i kamerman upoznali su se na snimanju filma ‘Pan Ama’, a zaručili u veljači ove godine. Nakon svadbe gosti su otišli su se častili koktelima, a zatim i finom večerom i plesom uz živu glazbu.

Ricci se proslavila još kao dijete ulogom u filmskoj adaptaciji 'The Addams Family' (1991)., a danas i dalje glumi u filmskim uspješnicama - zadnji put smo je gledali u provokativnom filmu s Robertom Pattinsonom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene