Politika i ljepotice

Skandal: Miss izgubila titulu zbog dečka političara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christina Mikkelsen izgubila je titulu zbog povezanosti s kriminalnom organicijom.

Prelijepa Christina Mikkelsen, nositeljica titule Miss Universe Danske, ostala je bez krune. A razlog nije nimalo bezazlen. Ljepotica je bez krune ostala zbog 'veze s kriminalnom organizacijom', a sve nakon što je jahta njezinog bivšeg dečka zaplijenjena u sklopu istrage o pranju novca. Jahta inače vrijedi sto milijuna dolara.

Christini je titula oduzeta zbog ljubavi sa znatno starijim Teodorinom Obiangom, potpredsjednikom Ekvatorijalne Gvineje, i sinom predsjednike te države. Njegovu raskošnu jahtu vlasti su zaplijenile u Švicarskoj, a na zahtjev nizozemskih vlasti. Forbes navodi da je Obiango godinama pod istragom zbog sumnji da je državni novac trošio za svoje potrebe.

Osim jahte, zaplijenjeni su mu i skupi automobili. Christina je s njim u vezi završila nakon što je 2013. godine posjetila spomenutu zemlju. Baca se sumnja na odluku direkcije, budući da ih je prije skandala s bivšim dečkom, Christina prozivala u medijima jer su je tjerali da mršavi prije svjetskog izbora za Miss Universe.Njena 54 kilograma navodno su im bila previše.

 

Enjoying Thailand Wearing @biquini.de.croche

A photo posted by Christina Mikkelsen (@chrissmikkelsen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene