Treba li joj doista?

Jednu stvar želi promijeniti na svojem seksi tijelu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zahvaljujući svojim objavama na Twitteru i Instagramu, Chrissy Teigen vrlo je brzo postala jedna od najtraženijih modela.

Supruga Johna Legenda pokazala je zašto se slavni glazbenik zaljubio u nju! Prava je to kombinacija seksepila i humora, a sada je i zgodna manekenka pozirala za novi broj Esquire magazina.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy Teigen priznala je u intervjuu i kako je prilično zadovoljna svojim tijelom, no postoji jedna stvar koju želi promijeniti – želi veću stražnjicu!

Chrissy Teigen: 'Elitne prostitutke u Cannesu naplaćuju 228 tisuća kuna noć! Ja ne vrijedim toliko'

'Nisam znala da su guze 'in' sve dok nisam navršila 23. Onda je došla Jennifer Lopez i svi su komentirali kako je dobra njezina stražnjica. To je loše za mene jer imam malu polu-azijsku stražnjicu i što više vježbam postaje ravnija', priča Chrissy koja zato ima mnoge druge adute za poželjeti.

'Puno sam ljubaznija uživo nego na Twitteru', priznala je ljepotica koja je sve osvojila. I njezin suprug se pohvalio svojom lijepom ženom na Instagramu te poručio kako uvijek u ovakvom izdanju kosi travu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene