Pretukao ju

Prošla pakao zbog njega, no i dalje su prijatelji?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni pjevač vjeruje da još uvijek postoji veza između njih dvoje!

Chris Brown izjavio je da vjeruje da još uvijek između njega i njegove bivše djevojke Rihanne postoji veza i da su još uvijek prijatelji.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) U svom filmu Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Američki R&B pjevač fizički je napao svoju djevojku na večeri dodjele nagrada Grammy u veljači 2009. Nakon toga osuđen je na šest mjeseci društveno korisnog rada te pet godina na uvjetnoj kazni, no usprkos svemu tome, vjeruje da su i dalje prijatelji, piše Times Live.

Uskoro objavljuje novi album a u međuvremenu se potrudio pokazati kako su loši dani iza njega!

'Ona i ja smo prijatelji. Razumijemo se i znamo se preko 10 godina. To se neće nikada promijeniti', rekao je Chris za Access Hollywood.
'Proteklih godina Bog mi je pokazivao ono što je bilo potrebno da mi pokaže. Mislio sam da sam nepobjediv, ali onda sam shvatio da to nije tako. Želio bih postati legenda zbog svog glazbenog talenta, a ne zbog toga što radim u privatnome životu', dodao je.

Chris je priznao da i dalje odlazi na psihoterapiju nakon izljeva bijesa u kojem je Rihanna loše prošla. Čak što više, smatra kako njegovo iskustvo može pomoći Rayu Riceu, igraču Baltimore ravensa, koji je nedavno pretukao svoju suprugu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene