Odustaje od karijere

'Umoran sam od slave zbog pogreške koju sam učinio s 18 godina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Chris Brown napisao je na Twitteru kako se nakon izlaska svog novog albuma krajem ovog mjeseca povlači sa scene i završava sa svojom glazbenom karijerom.

Iz nekoliko poruka koje je Chris Brown napisao na Twitteru može se zaključiti kako je 24-godišnji pjevač odlučio okončati svoju glazbenu karijeru. Izgleda kako je njegova odluka povezana s napadom na bivšu djevojku Rihannu 2009. godine.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Profimedia) Ljubav joj godi Nakon romantičnog odmora s dečkom milijarderom u Italiji, pjevačica izbacila nogu u New Yorku i bacila u trans

'Umoran sam od toga što sam postao slavan zbog pogreške koju sam učinio s 18 godina', napisao je Brown na Twitteru, mislivši pritom na ozljede koje je nanio Rihanni nakon što ju je pretukao te godine.

 

>> Ovo je slatkica koja je Chrisa otela Rihanni!

'Ne brini Ameriko. Album 'X' najvjerojatnije će biti moj posljednji album', napisao je Brown o svojem šestom po redu studijskom albumu koji će se u prodaji naći 20. kolovoza.

Podsjećamo, zbog toga što je pretukao Rihannu, Brown je dobio 5-godišnju uvjetnu kaznu koju je prekršio u svibnju ove godine nakon što je, prouzročivši prometnu nesreću, pobjegao s mjesta na kojem se dogodila.

Brown se mora pojaviti na sudu 15. kolovoza kad će biti odlučeno o daljnjim koracima koji će se poduzeti protiv ovog pjevača u smislu kažnjavanja zbog kršenja uvjetne kazne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene