Charlene od Monaca

Princeza napokon odgovorila na tračeve: 'To su kategoričke laži!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene od Monaca progovorila je o tračevima da je skoro pobjegla na dan vjenčanja – 'To su kategoričke laži!'

Charlene se udala za Princa Alberta II. od Monaca 2011. a cijela ceremonija koštala je oko 68 milijuna funti. Raskošno kraljevsko vjenčanje pratili su milijuni diljem svijeta, a kao što se iščekivao njezin dolazak pred oltar, tako je i jednako žustro pričao o njihovim navodnim problemima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 Dokaz za sve U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

Charlene nije skrivala suze na samom obredu, što su prenijeli svi svjetski mediji, a pričalo se da su to bile suze nakon svih privatnih stresova, navodnoj misterioznoj ženi Princa Alberta II, te kao reakcija na neuspjeli bijeg prije samog vjenčanja.

Sada je sama Charlene, Princeza od Monaca, dala intervju u kojem je ispričala što se stvarno dogodilo te je naglasila kako su svi tračevi zapravo 'kategoričke laži'.

'U taj tren sve mi se skupilo, emocije su mi bile pomiješane zbog svih tračeva i cijele te napetosti i jednostavno sam zaplakala. Trenutak poslije pomislila sam 'oh, ne, sada će me cijeli svijet vidjeti kako plačem', ispričala je Charlene.

>> Isplivali novi detalji mučnog medenog mjeseca Charlene i princa Alberta!

'To su bila tako divna tri dana, bilo je tako emotivno, svoj najintimniji trenutak podijelila sam sa svijetom. Čak kada je i prošlo nekoliko mjeseci, kroz glavu bi mi često prošlo 'Jesu li to doista Eaglesi svirali na mojem vjenčanju?', sjeća se Princeza u intervju za Times Weekend Magazine.

Charlene se nakon udaje posvetila humanitarnim organizacijama, kao i održavanju odnosima s drugim europskim kraljevskim obiteljima. Odlično se slaže s nizozemskom kraljicom Maximom koja se preselila iz Argentine u Nizozemsku pa imaju slična iskustva, upoznala je i Kate Middleton.

'Jako je slatka i draga. Znam kako je teško biti u ovoj situaciji kada niste rođeni u kraljevskoj obitelji', ističe Charlene koja isto tako priželjkuje obitelj. 'Neću si raditi stres, tek sam se udala, trenutno se još uvijek navikavam na sve obaveze koje imam. Dogodit će se kada se treba dogoditi', poručuje Charlene.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene