Plemenit potez

Humanitarna strana MasterChefa: Ostvarenje sna 17-godišnjeg Bernarda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Celebrity MasterChef pokazao je svoj humanitarni karakter i ostvario san 17-godišnjem Bernardu.

Iz tjedna u tjedan pratimo kako kandidati showa Celebrity MasterChef otkrivaju svoje kulinarske sposobnosti, ali i kako se natječu za titulu najboljeg amaterskog kuhara iz svijeta poznatih.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Popularni show humanitarnog je karaktera, naime Nova TV i Celebrity MasterChef omogućit će učeniku srednje ugostiteljske škole, smjera kuhar, da se obrazuje i da ostvari svoj san te postane vrhunski profesionalni chef.

MasterChef Celebrity Instagram profilom Nova TV 'pretekla' i australske tvorce MasterChefa!

Radi se o 17-godišnjem Bernardu iz SOS Dječjeg sela Lekenik koji gaji veliku strast i ljubav prema kuhanju. Nova TV i Celebrity MasterChef financirat će njegovo daljnje školovanje u kulinarskom institutu Kul In kako bi mu omogućili vrhunsko obrazovanje i priliku ostvarenja profesionalnih ambicija. Mladi kuhar dobit će priliku školovati se u ovom priznatom institutu, i to u sklopu programa 'Profesionalni kuhar talijanske kuhinje'.

'Nova TV i MasterChef cijene znanje i obrazovanje, te kulinarstvo kao profesiju. Zato smo posebno ponosni na humanitarnu nagradu show-a Celebrity MasterChefa te ćemo s veseljem pratiti put i napredak danas mladog ambicioznog kuhara, a uskoro, nadamo se, poznatog i cijenjenog profesionalnog chefa', izjavio je George Makris, direktor programa Nove TV.

SOS Dječje selo Hrvatska u svom radu daje veliku važnost na daljnje školovanje i edukaciju mladih koji su našli svoj dom u SOS dječjim selima.

'Važno nam je da se prepozna potreba za ulaganjem u ove mlade i ambiciozne ljude. Našim mladim osobama želimo da razviju svoje snage, vjeru u sebe, budu vrijedni i odgovorni, nikada ne prestanu učiti. Želimo im da budu sretni i uspješno kroče stazama života. Jako smo zahvalni što je Nova TV izdvojila velika financijska sredstva u razvoj kulinarskih vještina naše mlade osobe na institutu Kul In', izjavio je Davor Keglević, Bernardov odgajatelj.

Kulinarski institut Kul In je privatna škola kulinarskih vještina i menadžementa čija je misija osigurati svojim polaznicima profesionalno kulinarsko obrazovanje.

'Kulinarstvo je profesija koja pruža veliko zadovoljstvo, ali i traži ozbiljna odricanja za koja je potrebno imati puno ljubavi i želje za radom. Upravo iz tih razloga u cilju nam je potaknuti i pomoći vrijedne, ambiciozne mlade osobe da dobiju kvalitetne temelje i obrazovanje koje će im otvoriti vrata za uspješnu i perspektivnu karijeru', rekao je chef Zdravko Perić.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene