MasterChef 2014

Antonija Šola: 'Sanjala sam da filetiram ribu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U najpoznatijoj celebrity kuhinji u Hrvata ni sutra neće biti dosadno!

 Iza posljednje skupine naših celebrity kandidata je prvi izazov u MasterChef kuhinji, a u osmoj epizodi bit će vrijeme za nove avanture.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

'Danas nas čekaju novi izazovi, ne znam točno što. Danas je zapravo dan kad dolazi do nekakve eliminacije', novi dan će najaviti Ivana Husar Mlinac.

Dino: ´To je neka malo temperamentnija tuna!´

Antonija Šola će dio izazova vidjeti u svojim snovima: ´Sanjala sam da filetiram ribu, najozbiljnije! Žiri, ribe i filete – sve to sam sanjala!´.

I neće biti daleko od istine jer će u novom izazovu naglasak biti upravo na ribi, ali ne na njezinom filetiranju, već na prepoznavanju vidom i opipom. Kandidati će za raspoznavanje osam različitih vrsta ribe imati dvije minute, a onaj koji ostvari najveći broj točnih odgovora steći će prednost u sljedećem, eliminacijskom izazovu.

'Predlažem da se pomolimo, to je trenutno jedino što univerzalno vrijedi´, Irini Čulinović neće biti svejedno zbog nadolazećeg izazova.
Antonija u ovom trenutku nade polaže u apsolutno nemoguće. ´Nadam se da će mi ribe nešto govoriti pa ću onda ja znati o čemu se radi!´, kazat će kroz smijeh. 'Sama pomisao na sirovu ribu mi je bila prilično zastrašujuća!´, priznaje Ivana Husar Mlinac, kao i da o ribama ne zna puno.

Autor najboljeg jela s potpisom iz prethodne epizode u ovom će izazovu imati prednost u obliku dva boda bonusa.

Koji će celebrity moliti ribu da mu kaže svoje ime, hoće li se među morskim ribama u izazovu naći i neka riječna, tko će briljirati u novom izazovu te tako izboriti prednost u Stres testu, a tko će se oprostiti od najpoznatije reality kuhinje, ne propustite saznati sutra, u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene