447342
447342
447342
447342
447342

IZA NJIH JE MRAČNA POVIJEST Bavili su se ne tako divnim stvarima kao danas

  • , 09.10.2016., 12:18
  • Autor:
  • komentara

Čini se kako su u svojim srednjoškolskim danima bili itekako razuzdani.

 
 
 
 
Idris Elba, 50 Cent, Jay Z, Mark Wahlberg, Snoop Dogg (Foto: Getty)
Idris Elba, 50 Cent, Jay Z, Mark Wahlberg, Snoop Dogg (Foto: Getty)

Idris Elba danas je poznati glumac i glazbenik. Međutim u svojim je ranim danima radio mnoge poslove. Jedno vrijeme bio je domar, jedno vrijeme DJ, a u mladim se danima bavio i dilanjem droge. U jednom je intervjuu priznao kako bi drogu skrio u svoju torbu, koju bi zatim prodavao diljem cijelog New Yorka. Kada se počeo baviti glumom, ostavio se ovakvih poslova.

Idris Elba (Foto: Getty)

Poznati američki reper 50 Cent dilanjem droge počeo se baviti još dok mu je bilo 12 godina. U to je vrijeme živio sa svojom bakom (njegova je majka, koja je također prodavala drogu, umrla kada je 50 Centu bilo osam godina). 'Kada odrastaš bez novca, onda ga moraš nabaviti jer je on tvoj spas, a zaradio sam tako što sam prodavao drogu.' Policija ga je nekoliko puta uhitila zbog posjedovanja marihuana, sve dok nije završio i u zatvoru. Prijetilo mu je devet godina. Njih nikada nije odslužio jer je provodio vrijeme u jednom kampu baveći se dobrotvornim radom.

50 Cent (Foto: Getty)

Jay Z još je jedan na našemu popisu. Dilanjem droge počeo se baviti još kao tinejdžer dok je živio u Brooklynu. Nakon što su mu ujaka ubili također zbog dilanja, otac je ostavio njega i majku. Majka je za dilanje znala cijelo vrijeme, a opravdavala je činjenicom da su im potrebni novci. U javnosti je poznata svađa Jay Z-ja i Chrisa Browna koji je repera optužio kako je ubio čovjeka i prodavao drogu, a sve mu je dopušteno i bijela Amerika ga slavi.

Jay Z (Foto: Getty)

Mark Wahlberg nije oduvijek ovakva dobričina kakva se prikazuje u filmovima. U mladim je danima, ovaj mladić počinio mnoge prekršaje. Često je upadao u nevolje, kvartovske tučnjave, a bavio se i dilanjem. Prvi put je završio u zatvoru sa 16 i tada je shvatio da ovako više ne može. U odvikavanju od dilanja mu je pomogao brat Donnie. 2014. Zahtijevao je brisanje svoje kriminalne prošlosti. Čini se kako je ovaj glumac htio poseban tretman.

Mark Wahlberg (Foto: Getty)

Snoop Dogg bio je jedan od vrlo razuzdanih tinejdžera. Još dok je pohađao srednju školu u Kaliforniji, prodavao je drogu svojim vršnjacima. I to ne bilo kojim. Cameron Diaz, koja je pohađala istu srednju školu kao i Snoop Dogg, priznala je kako je od repera kupila malu količinu marihuane. To je kasnije i sam reper priznao. Čini se kako je Snoop Dogg imao samo odabranu klijentelu.

Snoop Dogg (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se