Neki su skoro isti!

POZNATI DVOJNICI Nismo ni shvatili dok nismo ovo vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo su glumci, komičari, redatelji, umjetnici koji imaju svoje dvojnike. Neke sličnosti su zaista frapantne.

1. KEIRA KNIGHTLEY I NATALIE PORTMAN

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson - 3 Imala je samo 11 godina! Rijetki znaju tko je glumio stariju sestru u "Sam u kući 3", nije ju prepoznala ni vlastita kći: "Kako sam tek sada shvatila to?"

U showu poznatog voditelja Grahama Nortona, 2014. godine, Keira Knightley priznala je kako je trebala glumiti dvojnicu Natalie Portman u jednom od nastavaka Star Warsa.

 2. STEPHEN COLBERT I BOB SAGET

Američki komičar i voditelj showa na CBS televiziji, Stephen Colbert ima velike sličnosti s američkim glumcem Bobom Sagetom.

3. JEFFREY DEAN MORGAN I JAVIER BARDEM


Jeffrey Dean Morgan je američki glumac najpoznatiji po ulozi u filmu Watchmen. Pojavio se i u nekoliko nastavaka serije JAG. S druge pak strane, Javier Bardem, španjolski glumac ujedno je i prvi Španjolac koji je dobio Oscara. Najpoznatiji je po ulozu u filmu No Country for Old Men.

4. HELEN HUNT I LEELEE SOBIESKI

Leelee Sobieski, 31, itekako je slična američkoj glumici Helen Hunt. Često su je znali zamijeniti za mlađu sestru helen Hunt iako je među njima 20 godina razlike.

5. SCARLETT JOHANSSON AND AMBER HEARD

Američka glumica Scarlett Johansson najpoznatija je po ulogama u filmovima Iron Man 2 i filmu Sam u kući. Njezinu 'dvojnicu ', djevojku Johnnyja Deppa možemo gledati u filmu 'The Danish Girl'.



 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene