Prava Anđelica

'Mislim da nikada nisam ništa ljepše vidjela'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već je najavljeno kako će Candice Swanepoel ove godine nositi 'Royal Fantasy' grudnjak optočen dragim kamenjem, a sada možete i pogledati kako je bilo na samom snimanju.

Prelijepa manekenka Candice Swanepoel odabrana je da nosi grudnjak 'Royal Fantasy' ukrašen dijamantima, rubinima i žutim safirima vrijedan preko 10 milijuna dolara. Sadrži čak 4 200 komada dragog kamenja, a poseban ukras je i 52-karatni rubin u obliku kruške i 18-karatnog zlata.

Pogledaj i ovo Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Njih se čekalo Kakve ljepotice: Na najprestižniju modnu pistu sinoć su se vratile dvije velike zvijezde

'Mislim da nikada nisam ništa ljepše vidjela. Ja sam djevojka koja voli nakit', priznala je Candice u videu Victoria's Secreta. 'Svi me pitaju kako je nositi grudnjak od 10 milijuna dolara. Pa, malo bolje poziram', priznaje s osmijehom.

>> 'Tako sam uzbuđena što mogu nositi ovaj fantastičan grudnjak'

Ovo će biti prvi put da gospođica Swanepeol nosi dijamantni grudnjak, a svečanom događaju svjedočit ćemo na ovogodišnjoj reviji.

Prije nje tu su čast dobile Miranda Kerr, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima i Claudia Schiffer.

A kako je bilo na snimanju pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene