Zbog smrti glumca

Budućnost filmskog hita upitna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavatelji popularnog filma 'Hunger Games' zabrinuti su što će biti s nastavcima filma budući da je preminuo slavni glumac koji je bio važna karika u filmu.

Philip Seymour Hoffman slovi za jednog od najboljih glumaca svih vremena, a njegova nedavna smrt uzrokovana predoziranjem šokirala je mnoge.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije joj dosta Slavna glumica nesretna zbog kraja

Policija pronašla gotovo 50 vrećica heroina u stanu preminulog glumca!

Uz šok, nevjericu i tugu zbog smrti voljenog glumca, pojavio se i praktičan problem. Naime, poznati glumac trebao je za 7 dana biti gotov sa snimanjem scena za film 'Hunger Games', no u tome ga je spriječila iznenadna smrt. I dok milijuni ljudi širom svijeta oplakuju voljenog glumca, obožavatelji popularnog filma pitaju se što će biti s nastavkom?

Radar Online prenosi kako je Hoffman završio snimanje prvog dijela te mu je ostalo svega nekoliko scena iz drugog dijela. No, prema izvještajima filmskog studija čini se kako se datum izlaska nastavka filma neće pomicati zbog Hoffmanove smrti niti će ga zamijeniti drugi glumac. Tako će prvi dio finala u kina doći 21. studenog ove godine, a drugi dio finala 20. studenog 2015.

Hoffmanovi kolege iz filma potreseni su njegovom smrću. 'Riječi ne mogu opisati ogroman gubitak koji trenutno osjećamo. Philip je bio predivna osoba i izniman talent. Srca nam se slamaju. Naše saučešće njegovoj obitelji', stoji u izvješću koje je objavila Jennifer Lawrence, a koje su napisali autorica knjige Suzanne Collins, redatelj Francis Lawrence te producenti Nina Jacobsen i John Kilik.
Lionsgate studio, koji stoji iza popularnog filma, također se oglasio s riječima sućuti za preminulog glumca.

'Philip Seymour Hoffman bio je jedinstveni talent i jedan od najdarovitijih glumaca naše generacije. Vrlo smo sretni što je bio dijelom naše 'Hunger Games' obitelji. Njegov gubitak velika je tragedija te šaljemo našu najdublju sućut njegovoj obitelji', stoji u izjavi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene