Uživanje na plaži

FOTO Brzo ga preboljela: Slavna ljepotica viđena bez prstena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je slavna manekenka brzo zaboravila uskoro bivšeg supruga

Brazilska ljepotica Adriana Lima snimljena je s osmijehom od uha do uha dok je uživala na plaži u Miamiju sa svojom prijateljicom. Iako je prošlo samo mjesec dana otkada je objavila da se razilazi sa suprugom Markom Jarićem nakon pet godina braka, čini se kako je Adriana taj razlaz brzo preboljela.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Srpski košarkaš Marko Jarić tužii svoju bivšu suprugu Adrianu Limu za štetu koju mu je nanijela

U vrućim hlačicama i kariranoj košulji, Adriana je plijenila pažnju na plaži, a na njezinom prstu nije uočen vjenčani prsten. Kasnije su se djevojke skinule u kupaće kostime i uživale u sunčanju i odmaranju.

Adriana i Marko nedavno su objavili i službeno priopćenje da se razvode. 'Nakon dugog i pomnog razmišljanja, odlučili smo se rastati nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dvije prekrasne djevojčice koje ćemo nastaviti zajedno odgajati. Bili bismo zahvalni na privatnosti i na poštovanju prema našim obiteljima u ovom novom razdoblju za sve nas', poručili su.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene