Velika utakmica

Neće biti plaćen za svoj nastup!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na ovogodišnjoj Super Bowl utakmici nastupiti će Bruno Mars i Red Hot Chili Peppersi, ali nitko neće biti plaćen za nastup.

Super Bowl je završnica doigravanja NFL-lige američkog nogometa, a graju je pobjednici konferencija. Ove se godine održava 2. veljače na spomenutom MetLife stadionu. Spektakl je to koji se željno očekuje cijele godine, a ove će atmosferu dodatno zagrijati Bruno Mars i Red Hot Chili Peppersi.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

 'Mislio da sam da još nisam dorastao tome zbog moje kratke karijere ali eto…. To je jedna od onih stvari koje se dogode jednom u životu i takvim stvarima ne kažeš ne čak i ako te ne plate za nastup. Nastupiti ću na najvećoj pozornici ikad', rekao je Bruno.

'Nećemo platiti izvođačima za nastup, ali ćemo se pobrinuti da im osiguramo sve što je potrebno za nastup', rekao je NFL glasnogovornik Brian McCarthy

Tko pleše bolje 'pobjednički ples'?

Poznatim će izvođačima biti plaćen put, smještaj, pomoćni plesači, pirotehnika i sve što je potrebno za spektakularni nastup.  
Mladi pjevač u usponu karijere ipak će dobiti nešto važno, a to je reklama. Nastup od 12 minuta vidjeti će milijun ljudi i upravo je to ono što je važno Bruni Marsu, piše Business Insider.

Organizatori su izjavili da su ove godine odlučili napraviti mali iskorak i za nastup uzeti nekog mladog i 'izvan okvira' pa im se Bruno Mars učinio kao dobar izbor.

Još se ne zna koju pjesmu će pjevač izvesti, ali ostalo je još svega par sati do velike utakmice koja će, ne sumnjamo, očarati sve željne dobre igre i još bolji nastupa velikih zvijezda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene