449350
449350
449350
449350
449350

THE BOSS PROGOVORIO Godinama se bori s teškom bolesti

  • , 07.09.2016., 14:23
  • Autor:
  • komentara

Bruce Springsteen cijelog života vodi borbu s bolesti. Pomogla mu je njegova supruga Patti, koja ga je odvela liječniku.

 
 
 
 
Bruce Springsteen (Foto: Getty)
Bruce Springsteen (Foto: Getty)

Bruce Springsteen godinama se bori s depresijom, zbog koje redovito odlazi kod psihijatra. 66-godišnji 'The Boss' otkrio je kako je prvi put kod psihoterapeuta završio prije više od 30 godina jer se osjećao suicidalno. Nedavno ga je depresija ponovno obuzela.

U svojoj autobiografiji, koja izlazi krajem rujna, Springsteen je napisao kako mu sjećanje na neka razdoblja života i nije najljepše. Dodao je da ga je supruga Patti odvela liječniku i rekla kako treba Springsteen treba lijekove. 'Ovaj čovjek treba lijekove', rekla je Patti liječniku.

U intervjuu za Vanity Fair nadodao je da se bojao da ne postao isti kao njegov otac Douglas, inače čovjek kratkog fitilja, alkoholičar i samotnjak. Osim toga, s očeve strane Springsteen ima rođake s psihičkim poremećajima kao što su agorafobija i trihotilomanija.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se