Evo i galerije

Brojni poznati stigli na Cro A Porter - Severina svoju krunu ne skida

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U srijedu navečer počeo je još jedan Cro-A-Porter, a prvu reviju održali su modna kuća Nebo te dizajnerica Matija Vuica.

Na Cro-A-Porteru okupili su se brojni poznati poput Maje Šuput, Anice Kovač , osebujne Alke Vuice, Marka Grubnića, Ivane Delač Đolo te Anite Dujić Veljače.

Maja Šuput odjenula je crnu kombinaciju koju je upotpunila šeširom i ljubičastom torbicom. Anica Kovač također se odlučila na crnu kombinaciju koju je razbila crvenim štiklama. Anita Dujić Veljača odlučila se za vedriju kombinaciju - crnu suknju i bež tuniku. Alka Vuica još jednom se pojavila u svom osebujnom stilu - kožnim hlačama i jakni s printom tigra na majici.

>> Kome bolje stoji kruna od 10 tisuća kuna: Severini ili Katy Perry?

Pogledaj i ovo Severina - 10 odgovorila na pitanje Seve se uzdignute glave pojavila na ročištu zbog uhođenja, okupljenima se obratila u svom stilu: "Crnina na meni je kao za modernu sahranu"

Naravno, pojavila se i Severina te još jednom 'zasjela na tron' najbolje odjevenih. Naime, Severina je još jednom stigla na crveni tepih s krunom na glavi, a ovog puta imala je i ogrtač u stilu onih sa kraljevskih dvora. Zlatna kruna D&G sa šarenim kamenjem koju pjevačica nosi inače košta oko 10 tisuća kuna. Severina je inače i zaštitno lice nove kampanje Matija Vuica u kojoj je zablistala kao 'Lady X'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene