Proba u Vegasu

Britney opet uskočila u svjetlucavi triko – pokazala lažne trbušnjake?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britney Spears najavila je spektakularni show 'Piece Of Me', a kako je bilo na generalnoj probi? Twitter i Youtube već su puni novih snimki i fotki pop princeze!

Prvi show Britney Spears 'Piece of Me' dvije će se godine  izvoditi u 'Planet Hollywood Resort & Casino' u Las Vegasu, a održana je i generalna proba prije službenog otvaranja showa na kojoj su se našli njezini odabrani VIP obožavatelji.

Pogledaj i ovo Britney Spears (Foto: Profimedia) Pijano vjenčanje Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud

Na Youtube su procurile video snimke, kao i fotografije na Twitteru. Britney je ponovno uskočila u svjetlucavi triko – sličan je nosila u spotu za hit 'Toxic' iz 2004.

Vratila se u formu - Ovakvu ćemo je gledati naredne dvije godine!

32-godišnja pop princeza vratila se u dobru formi, no imala je malu pomoć i šminke pa su joj make-up artisti nacrtali i 'pločice' na trbušnim  mišićima.

Brit će na svojem velikom showu promijeniti nekoliko seksi kostima, a show je zapravo složen kao retrospektiva njezinih 15 godina karijere i najvećih hitova.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene