Dovela i dečka

Jedva je hodala u pripijenoj haljinici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnji People Choice Awards bio je prva prilika da se crvenim tepihom prošeće novi hollywoodski par Britney Spears i David Lucado.

Na ovogodišnji People Choice Awards Britney je povela svog novog dečka Davida.

Pogledaj i ovo Alen Bičević - 3 "Pa što je ovo?!" Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

'Posvađali smo se, nismo se čuli šest sati'

Za njega se pričalo da je 'običan' jer je stalno u trenirkama, ali sada su svi promijenili mišljenje. Lucado je zablistao u crnom klasičnom odijelu i bio je savršena pratnja za elegantnu pjevačicu. Britney je za tu prigodu, možda  zbog toga jer je tamo bio i njen bivši dečko Justin Timberlake, odjenula zlatnu pripijenu haljinu.

Na svom prvom zajedničkom pojavljivanju na crvenom tepihu, par je plijenio poglede zahvaljujući usklađenoj odjevnoj kombinaciji.

Poznata je pjevačica osvojila nagradu za Najdražu Pop pjevačicu, a na pozornicu se jedva popela zbog pripijene haljine i visokih peta. Ipak je ovo njezina prva nagrada People Choice-a pa je htjela zablistati kada stane na pozornicu, a možda je razlog bio netko drugi.

Na pozornici je samo jednostavno rekla da nagradu nije očekivala i da se osjeća izvanredno. Kasnije je na Instagramu objavila zahvalu svim svojim fanovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene