Zar je to moguće?

Britanija u šoku - David odbijen!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nogometaš David Beckham morat će pričekati još neko vrijeme prije nego bude primljen u visoko plemićko društvo. Velika Britanija je u šoku - njezini stanovnici ne mogu vjerovati da je David odbijen.

David i Victoria Beckham ipak se još neko vrijeme neće oslovljavati sa 'sir' i 'lady'. Tako je odlučio britanski kraljevski odbor, koji dodjeljuje ove plemićke titule, s obrazloženjem kako je David još premlad za takvu čast.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

Jedan od najzgodnijih nogometaša postao je - kućanica!

David je ostao bez ove titule za koju ga je predložio princ William, veliki ljubitelj nogometa. Da je titulu dobio, uručila bi mu je osobno kraljica Elizabeta, no ovako će ipak morati pričekati još neko vrijeme.

Ovaj slavni nogometaš nominiran je za titulu zbog svog doprinosa nogometu i sudjelovanju u organizaciji Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Britanci ne mogu vjerovati da njihov omiljeni nogometaš nije dobio titulu koja mu, po njihovom mišljenju, itekako već sad zasluženo pripada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene