454435
454435
454435
454435
454435

BRANKICA OBRANILA MLADENA: "Zajedno smo, vidite da šećemo"

  • , 21.10.2016., 20:48
  • Autor:
  • komentara

Brankica Grdović rijetko progovara za medije. No, ovo puta odlučila je da ne može šutjeti. Stala je u obranu svog supruga.

 
 
 
 
Mladen i Brankica Grdović o skandalu oko Nove godine u Poreču (Video: Vijesti Nove TV)
Mladen i Brankica Grdović o skandalu oko Nove godine u Poreču (Video: Vijesti Nove TV)

Mladen Grdović opet je na udaru. Kao što smo jučer pisali, iz porečkog Centra za građansku inicijativu traže da mu se otkaže novogodišnji nastup, a sve zbog toga što se radi o obiteljskom nasilniku. Smatraju da se njegovim angažiranjem u javnost šalje poruka o prihvatljivosti nasilja. Gradonačelnik grada Poreča rekao je, pak, kako ne namjerava otkazati koncert Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa za doček Nove godine.

"Muž ti ove godine ima 40 godina o prvog singla", priča Grdović dok se šeće sa suprugom Brankicom u Zadru. "Ja i suprug smo zajedno, vidite nas da zajedno šećemo, prema tome, kažem, opet suvislo pitanje i mislim da se ipak radi o lobiju", izjavila je Brankica Grdović, braneći svog supruga od prozivki!

Brankica Grdović (Foto: Filip Brala/PIXSELL)

Grdović je uvjeren da većina Porečana želi njegov nastup, a to iščitava iz, kako kaže, brojnih poruka podrške.

"To se našla osoba koja vjerojatno mene ne obožava i to je to. To se ne radi masi ljudi. Ja sam ljubimac Istre, ja istru volim. Ja i Istri ko da sam u Zadru svome", dodao je Grdović!

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!

Mladen Grdović i Brankica (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se