Lažna idila

Najpoznatiji celebrity brak samo je maska - zajedno su zbog novca?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najslavnijih parova ne može ništa protiv glasina koje se šire ...

Već neko vrijeme kruže glasine da se slavni Jay-Z i Beyonce Zajednorastaju. O tome se počelo pričati nakon što je Solange napala Jay Z-ja u dizalu, a njezina sestra Beyonce nije reagirala.

Pogledaj i ovo Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Kraj bajkovite ljubavi Ovako su se ljubakali prije samo tri mjeseca, a sada su obznanili da se rastaju

Drugi događaj koji je pokrenuo pisanje medija bio je njihov zajednički nastup povodom njihove 'On The Run' turneje točnije njihova izvedba pjesme 'Resentment'.

Najmoćniju ženu na svijetu suprug ipak vara?!

Naime, tijekom izvedbe popularne pjesme, 32-godišnja Beyonce izmijenila je jedan važan stih. U pjesmi, koja govori o prevarenoj ženi, Beyonce inače pjeva 's tobom sam već 6 godina', a ovog je puta stih promijenila u 's tobom sam već 12 godina', piše Hollywood Life.

Prema najnovijim tračevima najmoćnija žena svijeta i njezin suprug navodno su još uvijek samo zbog novca, a razvod će objaviti nakon okončanja zajedničke turneje. Ona je jedino, pišu brojni strani mediji, što ih još uvijek drži zajedno.

Medije također zanima kako će se, u slučaju razvoda, dogovoriti oko skrbništva nad njihovom kćerkom Blue Ivy no i kako će raspodijeliti multimilijunsku imovinu.

Ipak, Beyonce se trudi stati na kraj svim tim tračevima. Objavila je nekoliko intimnih fotografija na Instagramu, na koncertu strastveno ljubila svog supruga i svim silama pokušala dokazati da je u njihovom braku sve idealno. Čini se da ćemo na pravu istinu trebati još malo pričekati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene