Potpuno neprepoznatljiv

Što se to točno dogodilo Bradu Pittu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac miljenik je milijuna žena diljem svijeta, no nismo sigurni koliko će se Bradov novi look svidjeti njegovim obožavateljicama.

Njegov besprijekoran izgled donio mu je mnoge epitete, poput najzgodnijeg i najseksi frajera na svijetu, no Brad Pitt teško će novim izgledom zaraditi komplimente. Slavni glumac trenutno u New Orleansu snima novi film 'The Big Short’, koji će tematizirati financijsku krizu koja je 2007. pogodila SAD i svijet. Pitt glumi partnera u privatnoj financijskoj tvrtki Cornwall Capital.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Stiže li i sedmo dijete? Angelina i Brad žele usvojiti djevojčicu iz Sirije

Na setu je, između snimanja, snimljen s podužom, sijedom bradom, povećim naočalama te je odavao ukupan dojam prosječnog službenika, a ne slavnog holivudskog glumca.

Uvijek je zanimljivo gledati glumačke transformacije, no ova se mnogim ženama, koje su navikle gledati zgodnog Brada u besprijekornom izdanju, nikako neće svidjeti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene