In vino veritas

Drugi posao Brada Pitta: 'Sada sam farmer'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brad Pitt velika je hollywoodska zvijezda koja je privukao život na selu. Sve je to zbog vina...

Kao veliki zaljubljenici u fina vina slavni hollywoodski par okušao se u proizvodnji vina. Njihov rose mogao se nedavno kušati i u Zagrebu na 2. Međunarodnom danu ružičastih vina, a Brad Pitt je sada i zasjao na naslovnici magazina Wine Spectator  skupa s poslovnim partnerom Marcom Perrinom.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Angelina i Brad privukli pažnju u zagrebačkoj Mimari!

'Sada sam farmer. Volim učiti o zemlji i koja je zemlja najpogodnija za koju sortu grožđa, cijelo to uzbuđenje u jesen – kada ćemo ići u branje grožđa? Kolika je razina šećera? Hoće li padati kiša?... To je sve novo za mene i prava je škola. A kada je zatišće oko vinograda volim šetati šumom i čistiti lišće', rekao je 50-godišnji glumac koji na selu izgleda jednako dobro kao i na crvenom tepihu.

Poznato je da par Jolie-Pitt u Francuskoj ima i dvorac Chateau Miraval, a navodno bi se tamo mogli i vječati. 'Očarani smo ovim mjestom gdje možemo proizvoditi svoje vino, svoju hranu... to je postalo mjesto gdje se umjetnici mogu skupljati i razmjenjivati svoje ideje', rekao je Brad i dodao: 'Ovdje je jako mirno i prava je antistres terapija od Hollywooda'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene