Brine za njezino tijelo

Brad, jesi ljubomoran? Angie ima novog mlađeg muškarca u životu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt su nerazdvojni, no glumica ipak voli ostaviti malo vremena za sebe uz sve svoje obaveze i posvetiti se svojem tijelu.

I prije nego li već pomislite na najgore jer su Brad Pitt i Angelina Jolie posljednjih mjeseci uglavnom odvojeni (ona je u Australiji gdje snima svoj drugi redateljski film 'Unbroken' dok Brad uglavnom boravi u Velikoj Britaniji zbog snimanja filma 'Fury), ipak nije riječ o onome što mislite.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Objavljeno još jedno pismo Brad Pitta? 'Odnos nam je lošiji, ljepota je napušta'

Novi muškarac u Angelininom životu je novi osobni trener koji joj pomaže da se vrati u formu. Prema pisanju američkog portala RadarOnline, glumica je unajmila zgodnog, popularnog i mišićavog Australca Lukea Hinesa, trenera fitnesa i modela koji je savjetuje o vježbanju i prehrani. 'Ona je zaista najprofesionalnija i najprizemnije osoba koju poznajem. Kada je s vama, uvijek je potpuno prisutna, nikada ne telefonira i ne gleda vam preko ramena', otkrio je Luke koji ne krije da su njih dvoje postali bliski.

Dodao je da ga je Angie tijekom zajedničkog ispijanja čaja pogledala u oči i rekla: 'Znaš li za kakvim ljudima tragam? Za onima koji se probude svakog jutra i pitaju što mogu učiniti za nekog drugog.' Hm, izgleda da je pravi užitak raditi s Angie... da nam je samo znati što o svemu misli Brad Pitt.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene