Siromašnima popust

Borna Rajić savjete naplaćuje 1000 kuna, siromašnima 50

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Borna će, izgleda, proširiti svoje 'life coach' aktivnosti. Onima koji imaju financijskih poteškoća, savjete će davati po puno jeftinijoj tarifi.

Ukoliko imate životne poteškoće, imamo potencijalno rješenje za vas! Borna Rajić objavila je na svom Facebooku post u kojem je navedeno da će uskoro izaći njezina knjiga i web stranica sa paket programima.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Zaljubljenica u modu Bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata na modnu reviju stigla u prozirnom kombinezonu

Pomagat će na taj način ljudima s problemima.'Rješenje je u vama, a želite li u razgovorima krenuti na to putovanje, možete dogovoriti termin razgovora osobno ili putem Skypa na mail bornarajic3@gmail.com, moji suradnici su vam na raspolaganju. Cijena sata je 1000 kuna, za osobe s financijskim poteškoćama 50', objavila je Rajić.

Veseli je, kaže, što je ljudi prate te im je zahvalna na povjerenju. Čini se da će modna dizajnerica krenuti u novu poslovnu avanturu i proširiti svoje 'life coach' aktivnosti!

 

Svima koji od mene traže instant rješenje za svoje probleme moram reći da ono ne postoji. Rješenje je u vama, a želite...

Posted by Borna Rajic on 10. veljača 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene