448039
448039
448039
448039
448039

KOGA JE DOSAD LJUBIO BORIS? Sutra treći put ulazi u brak!

  • , 26.08.2016., 17:43
  • Autor:
  • komentara

Nakon što se razveo od Bojane Gregorić sreću je pronašao uz Luciju Matić. Onda je upoznao Ivu, a konačnu sreću i smiraj pronašao je u zagrljaju mlade Ines Katić s kojom će sutra okruniti svoju ljubav.

 
 
 
 
Boris Novkovic (Foto: Zarko Basic/PIXSELL)
Boris Novkovic (Foto: Zarko Basic/PIXSELL)

Pjevač Boris Novković sutra će izreći sudbonosno 'DA'. Zadranka Ines Katić i 47-godišnji Boris nakon pola godine veze odlučili su svoju romansu ozakoniti na Jadranskoj obali. Točna lokacija i ostali detalji su još uvijek tajni. Iako njihova ljubav više nije tajna, Boris i Ines svoju intimu ne iznose u medijima. Upoznali su se slučajno, nakon što se Boris zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a onda ih je opila ljubav.

Ines Katić, Boris Novković (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL, Facebook)

Iako kažu da se ljubav ne da riječima opisati, Boris je pokazao suprotno. Početkom ove godine objavio je pjesmu koju je posvetio svojoj novoj djevojci, Ines Katić. 'Osjećam se sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom, najkraće rečeno, nikad bolje', rekao je tada Boris i čini se kako je ta sreća potrajala. No, pjevač i kantautor dugo je tražio svoju veliku sreću.

Ines Katić (Foto: Facebook)

Prije Ines ljubio je slikaricu Ivu Višišević. U vezi su bili tri i pol godine. Mediji su pisali kako je upravo Iva razlog raspada braka između Borisa i Lucije, ali pjevač je sve to negirao. Boris je u braku s Lucijom Matić bio osam godina tijekom kojih je dobio dvoje djece. Prva Borisova žena bila je glumica Bojana Gregorić. Mnogi su ih smatrali najljepšim ljubavnim parom, no njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Od Bojane se rastao nakon pet zajedničkih godina.

Bojana Gregorić( Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Pravu sreću nije lako naći, no Boris je pokazao kako i dalje vjeruje u ljubav.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se