Velika svađa

Boran saznaje da je tajni kupac imanja u Mardinu - Sila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve obožavatelje omiljene serije oduševit će novo vjenčanje Sile i Borana.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Stvari se kompliciraju... Boranu oduzet status Age!

Boran i aginica provode noć ljubavi.

Boran će pred najdražim osobama zajedno sa Silom proslaviti novi početak njihovog bračnog života bez ikakve prisile. Sila u prelijepoj bijeloj haljini, zajedno će s Boranom zaplesati svadbeni ples, a ovog puta provest će i pravu bračnu noć bez prisile.

>> Ekskluzivne fotografije: Sila i Boran opet će se vjenčati, dobit će sina!

Romantična večer i predivno jutro Sile i Borana uskoro će pokvariti vijest koju će mladi aga primiti od svoje zaposlenice Gizem. Boran je šokiran kad sazna da tvrtka koja pokušava preuzeti njihovu zemlju pripada Sili. Borana obuzme nevjerojatan bijes. Sila pak, ne znajući za sve to, stiže ispunjena ljubavlju i čežnjom. Boran najprije ne zna što bi učinio, ali poslije traži od Sile objašnjenje. Sila se rastuži kad sazna da Boran zna za njezina ulaganja i pokušava mu objasniti svoje motive.

Boran i Sila se žestoko posvađaju. Džihan uviđa da Gizem nešto istražuje i da to krije od njega. Ponovno kuje plan kako bi saznao o čemu je riječ i iskoristio to u svoju korist. Stanje se i u Mardinu dodatno komplicira. Veliki zemljoposjednici oštro kritiziraju Firuza. Svi su saznali da se Sila okrenula protiv plemena Gendžo, no situacija postaje ozbiljna kad pomisle da je i Boran umiješan u to. Sila kaže Boranu da će odustati od planiranih projekata i njihov se odnos izgladi sve dok Sila ne razgovara s Ajšom iz Mardina. Ajše je pobjegla, jer ju je pretukao muž. Ajše su prisilili na brak. Sila potom povlači riječ danu Boranu i s još većim bijesom prione na ostvarivanje projekata u Mardinu. Emre odbija pomoć.

Nikomu više nije lako doprijeti do njega. S jedne strane Sila pokušava popraviti odnos s Boranom, a s druge potaknuti u Emreu želju za životom. Džihan nagovara Esmu na sastanak, a Burhan posumnja i prati je. Esmu i Burhana na koncu čeka veliki šok. Esma ne zna kako bi se izvukla iz situacije u koju je upala. Dok se čitava obitelj bavi Silinim odnosom s Boranom, Dželil i dalje tone u kockanju. Boran donosi čvrstu odluku i traži od Sile da i ona odabere. Situacija postaje bezizlazna kad Boran upita Silu da li želi ići s njim u Mardin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene