Miljenik žena

Evo što sigurno niste znali o zgodnom Turčinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mehmeta Akifa Alakurta kao Borana agu pratimo od ponedjeljka do petka u seriji 'Sila', no znate li sve o popularnom glumcu?

U velikom intervjuu kojega je Mehmet Akif Alakurt dao za inMagazin, saznali smo mnogo zanimljivih detalja o popularnom Turčinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluzivno donosimo! Boran aga: Brinem se za ženu koja je uz mene, možda nekad i pretjeram!

Nakon završene srednje škole počeo se baviti manekenstvom, a 2001. ponio je titulu Best Models Turske.

Na svjetskom izboru modela iste godine osvojio je drugo mjesto.

Na setu 'Sile' zaljubio se u glumicu Leylu Basak s kojom se i zaručio, no njihovoj je ljubavi došao kraj kada se na setu serije 'Adanali' zaljubio u kolegicu Selin Demiratar. No i ta je ljubav trajala dvije godine.

>> Boran aga: Brinem se za ženu koja je uz mene, možda nekad i pretjeram!

Šuškalo se kako je na setu 'Sile' flertovao s Cansu Dere no to se nije pokazalo točnim. 'Cansu je osoba s kojom se ne bi privatno družio. Dvije godine smo proveli na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, s njom više nikad ne želim raditi', izjavio je svojedobno dok je ona njega nazvala divljakom.

Boran aga je i privatno tradicionalan

Prilično je tradicionalan i rekao je kako od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica te da ga uvijek dočeka kada dolazi kući. 'Ženi je mjesto u kući i ne smije psovati', izjavio je.
Mehmet je tijekom intervjua otkrio još jednu zanimljivost - koji mu je hobi u kojem zaista uživa! 'Trenutačno se bavim miješanim borbenim vještinama. Ono... MMA i kavez', otkrio je za In Magazin.

>> Neustrašivi Boran aga: Bavim se borilačkim vještinama, ničeg se ne bojim!

Glumac je već posjetio Hrvatsku, ali dok njegova serija 'Sila' još nije bila toliko popularna: 'Prije dva, tri mjeseca posjetio sam Hrvatsku. Da je bar tada postojalo takvo zanimanje. Obišao sam zidine u Dubrovniku. Odsjeli smo u blizini, ondje ima dobre ribe pa smo pojeli dobru večeru. Bilo je ugodno i razmišljam o ponovnom posjetu od tjedan dana'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene