'Savršenstvo bez mane'

Bora Čorba konačno otkrio tko je 'lutka s naslovne strane'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bora Čorba nikad se nije izjasnio o tome kome je pjesma posvećena, a pretpostavki je tijekom godina bilo sve više i više. Konačno je otkrio tko je lutka sa naslovne strane.

Nepotrebno je istaknuti da je pjesma 'Lutka sa naslovne strane' jedan od najvećih hitova 'Riblje čorbe'. Obilježila je pjesma cijelo jedno razdoblje, a polemike o ženi kojoj je pjesma posvećena, ne staju do danas.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkazao koncert Bora Čorba hitno hospitaliziran: "Dragi prijatelji, imam jednu dobru, a jednu lošu vijest..."

Bora Đorđević nikad se nije izjasnio o tome kome je pjesma posvećena, no sada je to objasnio u svojoj knjizi. Iako se Meri Cakić često prozivala 'lutkom', ipak ne. Bora kaže da nijedan odgovor nije točan.

'Radi se o više ličnosti spojenih u jednu i čije su životne priče bile slične. Reći ću samo toliko da je jedna od njih u Italiji snimala 'soft-core filmove', dok se u zemlji predstavljala kao ozbiljna glumica, druga je gola svirala violinu na stolu za kojim je sjedilo veselo društvo... Puno je takvih priča, a mnoge su se i prepoznale', istaknuo je Bora u svojoj knjizi, a prenosi Telegraf.rs.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene