Iskreno otkrila

'Težak moment bio mi je ledeni odnos majke i kćerke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Stella' - prvi glazbeno-dramski spektakl na malim ekranima kojeg vam ove jeseni donosi Nova TV, a koji je već osvojio gledatelje, iz nedjelje u nedjelju očarava radnjom i glazbenim obradama poznatih hrvatskih hitova.

Dvije talentirane djevojke, od kojih se jedna bori za majčin život, a druga za majčinu ljubav, pjesmom i plesom ispunit će vaša srca. Probrana glumačka imena, među kojima je i Bojana Gregorić, utjelovila su intrigantne likove i zanimljive karaktere koji se pojavljuju u Stelli.

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE VIDEO Kika otkrila: 'Mama je plakala odmah nakon prve epizode!'

>> Pjesmom, plesom i odličnom pričom 'Stella' je oduševila gledatelje

Donosimo intervju s glumicom Bojanom Gregorić koja u Stelli glumi zločestu članicu žirija Elu, koja je ujedno i majka natjecateljice Lane, djevojke očajne u potrebi dokazivanja talenta kako bi time zadobila majčinu ljubav.

1. Ovakav tip serije dramski-mjuzikl nešto je novo na našoj sceni, što vas je potaknulo da prihvatite ulogu?

Čim sam čula da je riječ o seriji koja će imati plesno-pjevačke scene bila sam spremna potpisati ugovor. Imati priliku prihvatiti izazov da radim nešto što nikada u Hrvatskoj prije nije rađeno bilo je veliko iskušenje, veselje i odgovornost, mislim da smo zato svi bili milijun posto predani svakoj sceni.

2. Riječ je o glazbeno dramskom spektaklu, koji sadrži i ples i glazbu. Kako vam je bilo  vratiti se plesnim koracima, a kako posvetiti pjevačkim dionicama?

Imala sam samo jedan duet s Vandom u već emitiranoj drugoj epizodi, i bio je to lagan posao za odraditi kad su pored vas Martina Tomčić, Ivana Husar Mlinac i fantastična, nevjerojatna Vanda!

S obzirom da igram profesoricu baleta, kondicioni treninzi nisu bili tako ugodni, ali isplatila se svaka kapljica znoja. Igor Barberić i ja sreli smo se prvi put nakon našeg Chicaga i bio je nemilosrdan, na čemu sam mu beskrajno zahvalna ustvari. (hahahaha) On je samo nastavio kao da te četiri godine nisu prošle. Sjećam se kao danas prve probe za koreografiju ´Stelle´. Tumačio mi je koreografiju i samo nabrajao: ´Tu je batman, pa 4 piruete, a završavaš sa zvijezdom….´. Moj izbezumljeni pogled nije ga se dojmio, samo je sa smiješkom rekao: ´Idemo, možeš ti to!´ Predivan je osjećaj kad ljudi tako vjeruju u vas.

3. U novoj seriji utjelovili ste Elu koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma – je li vam bilo teško glumiti zlicu?

Zlice su beskrajno zabavne za igrati, no težak moment bio mi je ledeni odnos majke i kćerke. Dešavalo se da bih, kao što bi svaka normalna majka nakon svađe, ipak htjela zagrliti Lanu ili nekom gestom pokazati nježnost, no u liku Ele mi to nije bilo dopušteno. Morala sam pronaći tu hladnoću i taj kameni izraz lica. U prirodi svakog čovjeka je da želi biti voljen, poštivan, a Ela odaje dojam da joj sve to nije potrebno, nego gazi do svog cilja. Tako sam se sama sa sobom pomirila, u nadi, da će ju publika voljeti-mrziti, u tom trenu svaka je scena postala još veći izazov.

4. Kako ste se pripremali za ulogu?

Znalo se događati da bi Petra, Nebojša, Stjepan i cijela ekipa predvođena Jelenom pucali od smijeha kad god bih, kao Ela, imala neku stvarno zlu analizu kandidata. Zabavljalo ih je to hladno prenemaganje do te mjere da sam morala izbjegavati poglede u oči da i sama ne puknem od smijeha u kadru. Baš smo se dobro družili snimajući, a nadam se da će to, kako se u kazalištu kaže, preći rampu.

5. Čemu se vi nadate, a što publika može očekivati od nove serije?

Nadam se da će publika uživati u predivnim songovima Semente, Vande, Glove i Petre te da će ih dirnuti dramski momenti Linde i Mladena, da će ih nasmijati i zabavljati dežurne zlice Nebojša i ja.

Stellu na Novoj TV možete gledati svake nedjelje od 20 sati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene