Bit će vatreno

Novi ljubavni trokut – ljubomorna bivša prva poslala poruku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blac Chyna ljubomorna na druženje Kylie Jenner i repera Tyge.

Već neko vrijeme američki mediji pišu o čestom druženju Kylie Jenner i poznatog repera Tyge. Iako su oni navodno samo prijatelji, njegovoj bivšoj djevojci nije svejedno što njezin bivši provodi vrijeme s pripadnicom klana Kardashian, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Tyga (Foto: Instagram) Morao je dalje Reper koji je slavu stekao i vezom s tada maloljetnom milijarderkom napustio Zrće nakon požara: "Ne brinite za mene"

Kylie Jenner ne zaostaje za svojim sestrama!

Blac Chyna reperova je bivša zaručnica i najbolja prijateljica Kim Kardashian na svom je Instagram profilu objavila fotografiju za koju mediji nagađaju da je direktna poruka mladoj Kylie.

'By the way he said I'm not missin no meals', pisalo je u opisu fotografije čime je dala do znanja da je još uvijek u dobrim odnosima s reperom.

Blac Chyna i Tyga bili su zajedno tri godine te imaju 2-godišnjeg sina, no čini se da ona još uvijek osjeća nešto više prema njemu.

Kylie i Tyga često su viđeni u zajedničkim izlascima i večerama i upravo su zbog toga krenule glasine da bi možda mogli biti u vezi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene