Ne diraj lava dok spava

VIDEO Našalio se na njezin račun, ali tko se zadnji smije...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi znaju da ona voli pisati pjesme o svojim bivšim dečkima, hoće li 'Dragi John' nakon ovog dobiti još jednu?

Protekla je godina za Taylor Swift bila više nego uspješna, ako ne u ljubavi u poslu svakako.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Pokazala ono za što se klela da NIKADA neće!

Imala je najprodavaniji album godine, najviše hit singlova, proglašena je za dobročiniteljicu godine, sve u svemu može se reći kako je 2014. bila njezina godina.

Poznato je kako je Taylor vrlo otvorena kada je u pitanju njezin privatni život, posebno dečki s kojima je bila u vezi. Gotovo svakog od njih opjevala je u pjesmama nakon prekida. 

 

A video posted by Just Jared (@justjared) on

Jedan od bivših, John Mayer nedavno se u 'Late late night showu' našalio na njezin račun, što je, kako se moglo očekivati, uzbudilo duhove, posebno Taylorinih  vatrenih obožavatelja. 

Vrlo je vjerojatno da je upravo on bio razlog svađe između Taylor i Katy Perry, s kojom se, kako tvrdi Missy Elliott, ponovo viđa.

Razotkrila njihovu slatku tajnu – Fotka govori SVE!

Kako se dodjela Grammy nagradi bliži, John je osjetio potrebu da se našali na račun svoje bivše, 'Na dodjeli Grammy nagrada raditi ću ono što mi najbolje leži, biti ću izbjegavan od strane Taylor Swift'. Tome je dodao, 'To sigurno neće završiti na internetu'. 

S obzirom na to da je već završio na internetu, ostaje da vidimo što će se dogoditi kada se uistinu sretnu na dodjeli glazbenih nagrada. Kako sada stvari stoje, mogla bi mu Taylor posvetiti još jednu pjesmu, ali u malo oštrijem tonu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene