'Nečuvene' optužbe

BIVŠA PARTNERICA JOHNNYJA DEPPA 'Nikada nije bio fizički nasilan prema meni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je glumica Amber Heard optužila Johnnyja Deppa za obiteljsko nasilje, oglasile su se i njegove bivše partnerice.

Nakon samo 15 mjeseci braka, američki glumac Johnny Depp rastaje se od Amber Heard zbog 'nepomirljivih razlika'. Heard je zatražila na sudu da se Deppu odredi zabrana pristupa. Također, pojavila se izudarana, optuživši Deppa za obiteljsko nasilje i zlouporabu droga.

Pogledaj i ovo showbuzz Kokain i alkohol Amber Heard tvrdi da je Johnny Depp bio 'pijan i drogiran' kada ju je napao

Sada je odlučila progovoriti Deppova prva supruga, vizažistica Lori Anne Allison. Njih dvoje su u braku bili od 1983. do 1985., a Allison se povjerila prijateljima rekavši da ne vjeruje u te optužbe. Depp nikada nije bio nasilan tijekom njihove veze, nikad nije ni povisio glas, doznaje TMZ.

Ona Deppa naziva 'blagom osobom' koja je nježna i prema životinjama. Dok su bili u braku imali su psa, a Depp je volio psa više nego neki roditelji djecu. Njih dvoje su još uvijek prijatelji, a zadnji put su se čuli prošli tjedan kada je Allison izrazila svoju sućut nakon što je Deppu preminula majka.

Oglasila se i Deppova bivša partnerica Vanessa Paradis, s kojom je bio u vezi od 1998. do 2012., te zajedno imaju dvoje djece. Paradis tvrdi da su tvrdnje Amber Heard 'nečuvene'. 'Koliko dugo godina poznajem Johnnyja, nikada nije bio fizički nasilan prema meni, i to se ne čini kao čovjek s kojim sam živjela prekrasnih 14 godina', napisala je u pismu koje je objavio TMZ.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene