Nije oduševljena

Oglasila se bivša djevojka: 'Može ona i bolje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantelle Houghton nije oduševljena objavom zaruka svog bivšeg dečka.

TV ličnost Chantelle Houghton nije oduševljena zarukama Kelly Brook i Davida McIntosha, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh od uha do uha Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

Ljepotica je sretnu vijest potvrdila - balonom!

Houghton je izjavila kako je McIntosh 'petljao' s njom prije nego li je prohodao s Brook, a smatra da je Kelly 'mogla i bolje' te se pita je li mentalno zdrava kad je odlučila udati se za McIntosha, piše Daily Mail.

'Je li Kelly Brook izgubila pamet? Prvo ga ostavi i izbriše sve njegove tragove sa svog Instagram profila, a sada govori da je najbolji muškarac kojeg je ikad upoznala! On definitivno nije najbolji muškarac kojeg sam ja upoznala. Neki govore da je Kelly očajna u želji da se skrasi i ima djecu, no ona je prekrasna i lako bi mogla pronaći nekog boljeg od njega', napisala je Houghton u svojoj posljednjoj kolumni za New! magazin.

Nedavno je Kelly objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj drže balon na kojem piše 'zaručeni'.

'Predivan vikend s mojom novom proširenom obitelji. Jako sam sretna i uzbuđena što ću provesti život s najdivnijim muškarcem kojeg sam ikada srela', napisala je uz fotografiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene