BIPA FASHION.HR

OSEBUJNA ECIJA, NEPOGREŠIVA NIKOLINA Tko je sve posjetio Fashion.hr?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održana je prva večer BIPA FASHION.HR-a. Cruise kolekcije gledale su slavne dame poput Nikoline Ristović i Ecije Ivušić.

U Zagrebu je održana prva večer BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection. Kolekcije domaćih dizajnera popratile su na platou Gradec brojne domaće zaljubljenice u modu, koje su manje ili više uspješno nosile neke od predstojećih hit komada.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović objavila zajedničke fotke! Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

Prvu večer BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection obilježila je revija miljenika publike, modnog dvojca ELFS, te revija mladih dizajnerskih nada koji se natječu za titulu najboljeg. Plato Gradec Galerije Klovićevi dvori i čarobni ambijent Gornjeg grada bio je savršena pozornica za još jednu nezaboravnu modnu priču. Arhitektura i ljepota Klovićevih dvora, jedinstven pogled koji seže do najudaljenijih zagrebačkih krovova, zvjezdano nebo i rapsodija tisuća cvjetova koji su krasili pistu, bila je savršena pozornica za ovu modnu čaroliju.

Revije je stigla pogledati Borna Rajić, i to u društvu svog najmlađeg sina. Pojavila se i Antea Kodžoman, a modnu večer nije propustila ni Ivana Delač Đolo. Svojom smjelom kombinacijom pozornost je plijenila Ecija Ivušić, dok je Nikolina Ristović izgledala savršeno. Lejla Filipović i Nina Mia Čikeš također su bile nepogrešive.

 

Prva večer BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection bila je posebna za deset natjecatelja koji su ušli u polufinale natječaja Portanova Fashion Incubator. Pred prepunim gledalištem prvi su put mladi dizajneri predstavili svoje radove, a žiri nije imao lagan zadatak izabrati najbolje. U utrci za prestižnu titulu Najbolji mladi dizajner by Perwoll ostalo je pet kandidata koji su osvojili glasove žirija: Mona Lacko, Ivana Janjić, Nives Bošnjak, Marija Nakir i Anđela Markušić. Oni će svoje kolekcije predstaviti u Osijeku 1. listopada, a Najbolji mladi dizajner by Perwoll uz vrijednu nagradu, dobit će i pozivnicu za nastup na BIPA FASHION.HR-u. Svježe ideje mladih dizajnera i razigranost ELFS cruise kolekcije obilježili su prvi dan, a drugog dana BIPA FASHION.HR-a Cruise Collection na rasporedu su revije BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Krie design, Ines Atelier i Robert Sever.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene