443989
443989
443989
443989
443989

U VLASTITOM PAKLU Gubi vid i nalazi se u kućnom pritvoru

  • , 20.07.2016., 22:51
  • Autor:
  • komentara

Komičar Bill Cosby boluje od degenerativnog keratokonusa. Svi su mu okrenuli leđa.

 
 
 
 
Bill Cosby (Foto: Getty)
Bill Cosby (Foto: Getty)

Poznati američki glumac i komičar Bill Cosby proživljava osobni pakao. Komičar koji je nedavno proslavio 79. rođendan boluje od degenerativnog keratokonusa i praktički je slijep.

Bill Cosby (Foto: Getty)

'Svi prijatelji su mu okrenuli leđa, a uz njega je jedino ostala odana supruga Camille', otkrio je izvor za Page Six. Iako ima jedino svoju suprugu na svojoj strani, stvari za Bill Cosbya nikako ne idu na bolje. Sud je donio odluku kako će mu se suditi za silovanje Andree Constand, kanadske trenerice košarke koja ga je 2005. tužila za seksualno zlostavljanje.

Bill Cosby (Foto: Getty)

Bill se trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Pennsylvaniji. Datum suđenja još nije određen.

Bill Cosby (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se