prekinuo šutnju

Nakon niza optužbi za silovanje sada se oglasio i ON!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon brojnih optužbi za silovanje, Bill Cosby prekinuo je šutnju.

Zadnjih nekoliko mjeseci Bill Cosby suočen je s teškim optužbama o silovanju nekoliko mlađih glumica koje su radile na setu za vrijeme snimanja serije 'Cosby show'. Prema većini njihovih iskaza, slavni je glumac drogirao i silovao cijeli niz godina velik broj žena s kojima je surađivao.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Do sada se Bill oglasio samo putem Twittera na kojemk se zahvalio malobrojnim slavnim osobama koje su ga podržale. No u petak je ipak dao izjavu za PageSix, zatraživši od medija, a naročito afroameričkih medija, da ostanu 'neutralni', prenosi Huffinghton Post.

Ružan prizor u Hollywoodu - Poručili smu što misle o njemu

'Reći ću tek ovo: očekujem od afroameričkih medija da održe visoke novinarske standarde, što znači da bi trebali biti neutralni', napisao je 77-godišnji glumac.

Također, dodao je da su mu odvjetnici savjetovali da ne razgovara s novinarima o istragama koje su trenutno u tijeku. Sve je ipak zanimalo kako se njegova supruga Camille Cosby nosi sa svime što se trenutno pripisuje njezinom suprugu. 'Ljubav i snaga ženstvenosti. Ponovit ću: ljubav i snaga ženstvenosti. To se može i okrenuti: Snaga ženstvenosti i ljubavi', odgovorio je Bill.

Glumac se zbog cijele situacije našao na crnoj listi, ukinute su sve reprize 'Cosby showa' na američkim televizijama, a NBC je odustao od njegova novog TV projekta. Uz to, njegova zvijezda na stazi slavnih oštećena je u petak ispisivanjem riječi 'silovatelj' uz pomoć markera koja je ubrzo izbrisana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene