uzrujana zvijezda

Bijesna Brena: 'Sve otmice su otkrivene osim one našeg Stefana'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sa slavom dolaze i mnoge opasnosti, a na svojoj koži se u to uvjerila i popularna pjevačica Lepa Brena.

Jedna od najvećih zvijezda u regiji prisjetila se neugodnog iskustva iz 2000. godine. Lepa Brena još je jednog progovorila o otmici sina, no najviše joj smeta što taj slučaj još nije riješen.

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

Brena otkrila: 'Otmica djeteta trajno me je razboljela!'

'Svatko živi sa svojim uspjesima i sa svojim porazima. Teško je da se Bobi i meni, ljudima koji su sve stekli svojim radom i trudom, desi da sve otmice u ovoj zemlji budu otkrivene, osim otmice našeg sina Stefana. Neka je to na sramotu onih čiji je to bio posao', poručila je uznemirena pjevačica za srpsku emisiju Ekskluziv.

Da je otmica i dalje muči priznala je i nama u jednom od intervjuu za inMagazina. Vjerovala je da se takve stvari događaju samo u filmovima, ili pak, velikim svjetskim zvijezdama. Bila nam je to velika pouka, da budemo jako oprezni. Poslije toga, život mi se jako promijenio, od tada sam se razboljela, a i danas se liječim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada', tada je rekla Brena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene