Evo detalja

Bijeg u Pariz: Evo zašto su Kim i Kanye odjurili u Europu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par je spakirao kofere i uhvatio prvi let za najromantičniju destinaciju na svijetu.

U petak poslijepodne Kanye West sukobio se s jednim fotoreporterom koji ga je dočekao ispred njegove luksuzne vile u Los Angelesu. Reporter ga je počeo ispitivati oko sukoba s Jimmyjem Kimmelom koji se dogodio jer se Kanyeu nije svidjela Kimmelova šala na njegov račun.

>> Kanye ne može podnijeti šalu: Prijetio voditelju zbog ovog VIDEA!

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

No, Kanyeu se nisu svidjela ni brojna pitanja kao ni prisutnost novinara i reportera pa je opet podivljao. Prema riječima svjedoka, Kanye se jedva suzdržao od pravo fizičkog obračuna.

Kratko nakon sukoba je izjavio kako će podići tužbe protiv nekolicine fotoreportera zato jer su prešli crtu između javnog i njegovog posjeda, a samim time su i prekršili zakon jer im on nije dozvolio da dođu na njegovo imanje. Samo nekoliko sati kasnije, Kim i Kanye snimljeni su na aerodromu kako odlaze na let za Pariz.

Par je u najromantičniji grad na svijetu otišao neplanirano, a fotoreporteri koji su ih tamo uočili ovog puta se nisu toliko približavali slavnom paru. Dok se Kanye smiješkao, Kim se sakrivala šeširom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene