Odmor na plaži

Bez imalo srama - Slavni toples na vrućem pijesku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je još u četvrtak Kate Moss bila u vjetrovitom Londonu, danas je snimljena kako se odmara na pješčanoj plaži Jamajke. I to u nimalo stidljivom izdanju.

Kate Moss se na plaži potpuno opustila u toples izdanju. Pila je koktele i pušila, družila se s prijateljima, a paralelno sa svim tim aktivnostima sunčala je i svoje slavne grudi.

Teško je reći kako je 39-godišnji supermodel iznenadio svojim postupkom. Kate je poznata po tome da nema problema s golotinjom pa je tako i ovaj put bila potpuno opuštena čak ikad je primijetila objektive fotoaparata paparazza.

Pogledaj i ovo showbuzz Editorijal za i-D Ljepotica u toplesu: Na sebi nosi samo veliku ružičastu mašnu

>> Poput savršene lutke: Kate izgleda kao da je gola!

Kate je odlučila uzeti kratku pauzu i odmor na karipskom otočju kako bi se pripremila na zahtjevan posao koji je čeka u Londonu. Naime, postavljena je na poziciju pomoćnika urednika britanskog Voguea.

Njezin prvi zahtjevni zadatak bit će snimanje nadolazećeg proljetnog izdanja magazina. S modnim timom morat će izabrati fotografe i modele.

Ovo je prvi put da je Kate dobila priliku sudjelovati u ovom poslu iza kamere. Sama se na naslovnici ove britanske modne biblije našla 33 puta u ulozi modela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene