Trudnoća ili fileri?

Usnice su joj se udvostručile: Pogledajte kako sada izgleda Beyonce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce ima dvostruko veća usta no inače. Objavila je na Instagramu video u kojem je to itekako vidljivo. Fanovi se pitaju je li koristila filere.

Obožavatelji bruje o Beyonce, odnosno njezinim usnicama. Pjevačica je trenutno u drugom stanju, čeka blizance sa suprugom Jay Z-jem. Osim trudničkog trbuščića, iz dana u dan bujaju i njene usnice. Beyonce je, naime, tijekom dodjele Oscara na svojoj stranici objavila nekoliko fotografija, a svima su pažnju privukle usne, koje su se gotovo udvostručile.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Iako neki nagađaju kako je usnice napunila filerima, plastični kirurzi tvrde da to nije istina, već su njene usnice posljedica nakupljanja vode u trudnoći. "Trudnoća može uzrokovati oteknuće usnica, to je jedna od mogućih nuspojava drugog stanja", tvrdi estetski kirurg za Daily Mail. Iako trudnice češće vodu zadržavaju u nogama, gležnjevima i stopalima, nije neobično da se voda zadržava i u rukama te licu. Obožavatelji su oduševljeni njezinom pojavom, pa tvrde da mora smisliti način kako da ih zadrži i nakon poroda.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene