Najgledaniji TV događaj u SAD-u

Beyonce je poslala i snažnu političku poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim američke dive, koja je najavila novu turneju, nastupili su i britanski bend Coldplay te Bruno Mars.

Britanski rockeri Coldplay, potpomognuti Brunom Marsom i Beyonce, imali su upečatljiv nastup tijekom stanke u poluvremenu 50. izdanja 'Super Bowla', finalne utakmice za prvaka u američkom nogometu, koja je redovito najgledaniji televizijski događaj na tlu SAD, a prate je stotine milijuna gledatelja.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Coldplay je tijekom 15-minutnog nastupa izveo neke od svojih najvećih hitova poput "Viva La Vida", "Paradise" i "Adventure of a Lifetime", a tijekom njihove izvedbe, na raznobojnim osvjetljenjem prošaranoj tribini, pridružili su im se Bruno Mars i Beyonce. Himnu je izvela Lady Gaga.

Beyonce je poslala i političku poruku. Naime, slavna Beyonce izašla je na teren sa plesačicama koje su odjevene kao Crne pantere, militantna grupa za prava crnaca iz '60-ih i '70-ih godina prošlog stoljeća. Tijekom nastupa formirale su slovo 'X' te tako podsjetile na Malcoma X-a. Izazvala je ovacije.

Izgleda da je taj potez bio motiviran ubojstvom Martina Woodsa, kojeg je 12 policajaca ubilo jer je odbio predati nož pri uhićenju u prosincu. AKtivisti se bune da je bilo načina da ga se privede budući da su svi imali pištolje, a on samo nož.

Bruno Mars je izveo svoj hit "Uptown Funk!", a potom pomogao Beyonce u izvedbi njezinog novog singla "Formation", kojim je najavila svoju turneju na koju kreće 27. travnja, a koja uključuje 40 nastupa po američkim, kanadskim i europskim gradovima.

U ovom, jubilarnom 50. izdanju Super Bowla, pobijedili su igrači Denver Broncosa. Nadigrali su tako favorizirane Carolina Pantherse rezultatom 24-10. Ovo je najveći i najvažniji sportski događaj u SAD-u, a svojom popularnošću i važnošću nadilazi granice samog sporta (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene