Uh, kakvo izdanje

Beyonce oduševila i poslala jasnu poruku kritičarima: 'Ima li pitanja?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na novinarskoj konferenciji povodom nastupa na Superbowlu, Beyonce je stigla u bijeloj kratkoj haljinici, popela se na pozornicu i svih ostavila bez daha!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Zoran Milanović sa suprugom Najveća podrška Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji

I to ne samo svojim besprijekornim izdanjem, već pjevanjem američke himne. Naime, čim se popela na pozornicu kako bi slušala novinarska pitanja, Beyonce je ljubazno upitala: 'Biste li se molim vas dignuli?'.

Tada je bez glazbene pratnje u pozadini, oslanjajući se samo na glas otpjevala američku himnu – kako bi poslala poruku nakon playbacka na Obaminoj inauguraciji.

>> Za sve nestrpljive, Beyonce je objavila novi video!

'Ima li pitanja?', kroz smijeh je rekla nakon izvedbe. Beyonce je i odgovorila novinarki koja ju je pitala može li sada napokon reći što se zapravo dogodilo na inauguraciji te zašto je pjevala na playback.

'Moram reći da sam ja stvarno perfekcionist, vježbam i vježbam dok mi stopala ne prokrvare, stvarno. A taj put jednostavno nisam stigla uvježbati s orkestrom, stigla sam kasno i nisam htjela riskirati pošto je bio prijenos uživo. Osim toga, taj dan je bila i emotivna predstava za mene, jedan od ponosnijih dana u mom životu. Tako da zbog vremena, zbog kašnjenja, zbog neodržane generalne probe, nisam se osjećala sigurno i ugodno preuzeti taj rizik. Uostalom taj dan se sve vrtjelo oko predsjednika i inauguracije, i htjela sam njega i moju zemlju učiniti ponosnim. Eto, zato sam se odlučila za već snimljenu verziju pjesme, što je jako često u glazbenoj industriji', rekla je Beyonce.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene