Beyonce na Kubi

Sama objavila fotke s egzotičnog odmora na Kubi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se ostatak svijeta bavi time je li Beyonce trudna ili ne, ona je na svojem službenom Tumblr profilu objavila nekoliko fotografija s Kube.

Beyonce i Jay Z su prije nekih mjesec dana bili na Kubi gdje su proslavili svoju pet godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video Samo joj se prišuljao iza leđa... Beyonce ostala u šoku!

>> Prošlo je 10 godina – Beyoncein hit i dalje 'žari i pali'

Njihov izlet podigao je mnogo prašine, posebno kod nekih američkih političara, no par je imao sve potrebne dozvole kako bi uživali u 'akademskim, vjerskim ili kulturalnom' programima na otoku. I sama Beyonce je u nedavnom intervju za ABC izjavila kako je iznenadila tolikom pomamom oko njihovog godišnjeg odmora.

Kako je sama diva doživjela egzotičnu Kubu? Pokazala je s nekoliko fotografija koje je objavila na svojem Tumblr službenom profilu.

>> Tko je dao Beyonce i Jay-Z-u dozvolu za Kubu? Istraga završena!

U opuštenom izdanju, 'uhvatila' je kadrove starih auti na kubanskim cestama, atmosferu u gradu, djevojčice koje su se htjele slikati s njom, eksponate iz muzeja, ali i privatne fotografije sa suprugom Jay Z-em.

Beyonce nije objavila trudnoću

I dok cijeli svijet bruji je li slavna Beyonce trudna ili ne, ona i dalje nastupa na svojoj Mrs.Carter Show turneji. Na koncertu u Milanu, nije bilo ni traga trbuščiću, a ona je odmorna i puna snage dala sve od sebe na pozornicu.

Još uvijek nije sama službeno objavila drugu trudnoću, tako da mnogi insideri vjeruju kako uopće nije trudna.

E!News je prvi objavio kako su doznali iz bliskih izvora da je Beyonce trudna, nakon čega je objavila je ljutitu poruku na Instagramu kojom je poručila:

'Ne mogu zaustaviti početak glasina, i ne mogu zapravo promijeniti mišljenja ljudi koji vjeruju u takve glasine, jedino što mogu napraviti je opustiti se i smijati se tim nebitnim ljudima koji nemaju ništa pametnije za raditi nego pričati o meni', poručila je Beyonce. To je onda 'ne, nisam trudna'?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene