Paparazzi za petama

Malena je ista tata - čak se isto i mršte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Carter uvijek je na putu, a sada su izazvali pravu pomutnju u Torontu.

I dok ne oduševljava obožavatelje diljem svijeta na svojoj turneju Mrs.Carter show, Beyonce slobodno vrijeme provodi s obitelj – suprugom Jay Z-em i kćerkicom Blue Ivy.

Pogledaj i ovo showbuzz Nekoliko medija dobilo potvrdu Ponovno majka: Beyonce rodila blizance?

Njih troje, uz pratnju osiguranja naravno, uputili su se u Toronto u Kanadi gdje su zajedno ručali, a čim su ih primijetili obožavatelji nastala je prava gužva. Slavni par nije se zadržavao već je brzo otišao iz restorana, dok je Jay u ruke uzeo malenu u ruke, a Beyonce se smješkala obožavateljima.

Bila je odjevena u šareni zelenkasti kombinezon, niskim cipelama i šeširom na glavi, dok je Blue bila preslatka u bijeloj haljici i sandalicama - plava duda joj je bila u ustima. Nije joj se svidjela tolika pažnja, pa se malo namrštila. Baš kao i tata!

>> Beyonce objavila privatne fotke s odmora s malenom Blue Ivy!

Beyoncena pjesma 'I Was Here' nominirana  je i za Video Music Awards MTV-a, a iako putuje svijetom i skoro svaku večer nastupa, uvijek nađe vremena za najmilije. Tako je prije par dana provela nekoliko dana odmor s mamom, sestrom i svojom Blue na Floridi.

Jay je jednako zaposlen, te nakon nastupa u MOMI s Marinom Abramović, priprema i svoju vlastitu turneju na kojoj će promovirati svoj album 'Magna Carta Holy Grail'. Počinje u Europi, no ovoga će puta zaobići Hrvatsku. Najbliže ga možete vidjeti u Njemačkoj 28. listopada. Kompletna lista datuma na njegovoj službenoj stranici.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene