Ludo zaljubljeni

'Ukrao' poljubac - Nije mogao odoljeti svojoj lijepoj supruzi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je jedna jako zaposlena žena! Uz veliku svjetsku turneju 'Mrs.Carter Show' svjetska diva nađe vremena i za humanitarni rad – jedno je od zaštitnih lica projekta 'Chime for Change' koji se bori za prava žena.

Uz mnogo poznatih lica na velikom humanitarnom koncertu u Londonu za projekt 'Chime for Change', Beyonce je bila zvijezda večeri.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema znakova trbuščića Zavidna figura za divu bez konkurencije!

Potporu joj je dao i njezin suprug, slavni reper i producent Jay-Z koji joj se pridružio na pozornici dok je izvodila svoj veliki hit 'Crazy in Love'. Jay nije mogao odoljeti svojoj lijepoj supruzi, pa ju je i poljubio u obraz pred svima. Slavni par je prilično suzdržan u javnosti, no očito je da su i dalje ludo zaljubljeni.

>> Slavne dame plijenile poglede: Od golih trbuha do utegnutih nogu!

>> Beyoncein koncert u Zagrebu bio je upitan zbog dijagnoze liječnika

I dok ostali bruje o njezinoj trudnoći, čije je glasine ušutkala privatnim fotografijama s turneje na kojima se počasti i čašom vina, Beyonce ima puno važnijeg posla i poruka koje želi poslati svojim obožavateljima.

Usput je pred svijetom i i prvi put javno izvela svoju novu pjesmu 'Grown Woman' koju je premijerno izvela u Parizu.

Na svojoj službenoj stranici objavila je nekoliko novih fotografija s koncerta, te je zajedno s glumicom Salmom Hayek i kreativnom direktoricom Guccija Fridom Giannnini poslala snažnu poruku.

'Ženska prava oduvijek su mi bila važna, i sada znam kada sam majka, da napravim sve što mogu, jako mi je važno da dam svoj glas onim ženama koje ga nemaju, biti dio našeg nasljeđa te poboljšati svijet. Kada odete na stranicu chimeforchange.org vi odlučujete kako želite sudjelovati. Ne želimo da ljudi samo doniraju novac, želimo da se aktivno uključe u promjene', poručila je Beyonce u backstageu prije samog koncerta.

Beyonce je održala mini verziju svog popularnog showa 'Mrs.Carter Show' s kojim obilazi svijet, a priliku je iskoristila kako bi osvijestila žene kako imaju moć i znanje za promjene. 'Chime for Change' projekt je kojimu je cilj osvijestiti o pitanju edukacije žena, zdravstvene skrbi i prava mladih djevojaka i žena diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene