RUN

Što se događa kada se dobra djevojka zaljubi u gangstera? Pogledajte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se svijet zabavlja pojedinosti iz njihovog privatnog života, Beyonce i Jay nastavljaju osvajati glazbenu industriju. Izašao je i njihov novi video, no nisu oni jedini koji se pojavljuju na snimci...

Slavna diva Beyonce i njezin moćni suprug Jay Z definitivno vladaju glazbenom industrijom. Incident u liftu sa Solange, nakon kojega je uslijedila i javna isprika s objašnjenjem da 'svaka obitelj ima problema', nije ima naštetio, a sada je slavni par objavio i novi video spot za singl 'RUN' koji izgleda kao najava za film.

Pogledaj i ovo showbuzz Raskošna plača Za samo milijun eura možete živjeti mjesec dana u njezinoj kući

Beyonce i Jay Z konačno progovorili o incidentu koji je potresao svijet slavnih

Beyonce je kao reakciju na tučnjavu u liftu objavila na svojem Instagramu i novu nasmiješenu fotografiju sa sestrom, a zatim je na svojim službenim stranicama podijelila i novi video.

To je pravi kratki filmić koji je režirala Melina Matsoukas u kojem se pojavljuju velike hollywoodske zvijezde poput Sean Penna, Don Cheadlea, Guillermo Díaza, Emmy Rossum, Jake Gyllenhaala, Blake Lively, Rashida Jones, Kidada Jones, te naravno glavne zvijezde JAY Z i Beyoncé.

Singl je to s Jayevenog posljednjeg albuma 'Magna Carta Holy Grail', a s obzirom da par uskoro kreće na ljetnu turneju ovo je samo djelić onoga što obožavatelji mogu očekivati na koncertu.

Beyonce i Jay Z snimili su prije 12 godina pjesmu 'Bonnie and Clide'o slavnim zaljubljenim razmetnicima, a nova pjesma 'Run' pravi je nastavak avanture. Što se događa kada se dobra djevojka zaljubi u gangstera? Pogledajte u videu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene