Kako se koncentrirati?

Bit će to najbolja utakmica do sada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Super Bowl je jedan od najvećih sportsko-zabavnih događaja u SAD-u, a u poluvremenu nastupaju Beyonce i Coldplay.

U poluvremenu Super Bowla, finala američkog profesionalnog nogometa koje će se 7. veljače igrati u Santa Clari na stadionu momčadi San Francisco 49ersa, nastupit će još jednom Beyonce koja će pozornicu podijeliti s britanskom skupinom Coldplay.

Pogledaj i ovo Foodballerka (Foto: Goran Kovačević) Hrana, sport i glazba Produži na Foodballerki! Vikend iznenađenje: Bolesna braća i Kuzma i Shaka Zulu

Višestruka dobitnica nagrade Grammy, 34-godišnja Beyonce, gledatelje je u poluvremenu Super Bowla zabavljala prije tri godine. Neće joj biti problem dijeliti pozornicu s Coldplayem jer se dobro poznaju, odnosno Beyonce je na najnovijem albumu britanskih glazbenika "A Head Full Of Dreams" gošća s pjesmom "Hymn For The Weekend".

Super Bowl je jedan od najvećih sportsko-zabavnih događaja u SAD-u kojeg izravno prenose brojne televizijske postaje i tako pred male ekrane privuku i više od 100 milijuna gledatelja. Prošle je godine na poluvremenu nastupila Katy Perry, a ranije su gledatelje u poluvremenu zabavljali Red Hot Chili Peppers, Madonna, Justin Timberlake i Rolling Stonesi.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene