Odbrojavanje je počelo

Novo iznenađenje iz Beyonceine tvornice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tračevi joj ne mogu ništa, a što nam novo priprema popularna Beyonce saznat ćemo već za nekoliko tjedana!

Beyonce i Jay Z prvi su par milijardera u glazbenoj industriji, pa ni ne čudi sva ta pomama za njima. Uz veliki uspjeh prate ih i tračevi na koje se baš i ne obaziru.

Pogledaj i ovo Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Bilo je bolno gledati Velike stražnjice, celulit i modni neukus: Dvije starlete i reperica sinoć su crvenim tepihom prošetale s malo krpica

Upravo su završili američki dio turneje 'On The Run', a prije nastavka u Parizu u Rujnu, Beyonce je potvrdila i svoj nastup na MTV VMA nagradama.

TEKST IZNENADIO MILIJUNE: Beyonceina tajna poruka otkrivena?

Te su nagrade iznimno važne za slavnu glazbenicu, a prijašnjih godina bile su i izlika za velike objave među kojima je i trudnoća s Blue Ivy 2011. Beyonce kontinuirano radi na redefiniranju i pomicanju granica svoje glazbe. Početkom godine podigla je prašinu objavljujući istoimeni album sa 17 vizualno umjetničkih spotova koji je oborio sve rekorde. Ove godine Queen B predvodi s čak 8 VMA nominacija među kojima su i 'Najbolji spot godine', 'Najbolji ženski izvođač' i 'Najbolja koreografija'.

Beyonce će se ove godine i priključiti ekskluzivnoj listi izvođača koja će dobiti legendarnu 'Michael Jackson Video Vanguard Award' među kojima su i sam Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, R.E.M., Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears i Justin Timberlake. VMA nagrade održat će se u noći između nedjelje i ponedjeljka, 24. na 25. kolovoza u 2h ujutro iz Forum arene u Inglwoodu u Kaliforniji.

Osim Beyonce, nastupe su najavili i Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer i Maroon 5.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene