Na sud pod stare dane

SVI VOLE Betty White, hmm, možda ipak ne baš svi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ima 94 godine, Betty i dalje zrači životnom energijom i pozitivom, a malo koji komičar ili komičarka imaju njen smisao za humor. Ipak...

Uvijek se činilo kako baš svi vole Betty White slavnu glumicu, koju smo gledali u raznim komičnim tv serijama i filmovima, a posebno je pamtimo po ulozi u TV seriji 'Zlatne djevojke'. Sada na vidjelo izlazi priča koja slavnu glumicu prikazuje u ne baš sjajnom svijetlu.

Pogledaj i ovo Ellen i Betty DeGeneres (Foto: Getty Images) u 100. godini Preminula je legendarna "zlatna djevojka" Betty White, imala je karijeru dužu od 80 godina

Kako stvari stoje Betty će u 94-toj godini završiti na sudu, a sve zbog toga što je, navodno, jako škrta. Tužbu protiv glumice podigla je žena koja joj već godinama pomaže u kući i pazi na glumicu. Kako tvrdi, Betty je jako škrta, ispaćuje mjesečni iznos niži od onog minimalnog propisanog zakonom, a prekovremen sate uopće ne plaća.

Anita Maynard za glumicu radi već 20 godina i često joj radni dan traje i po 14 sati. Osim toga, Anita tvrdi kako joj Betty nije dozvoljavala odlazak na dnevni odmor koji joj je zakonom zagarantiran. Maynard će na sudu tražiti da joj Betty isplati sve razlike u plaćama, prekovremen sate, kao i sudske troškove. Glumičin glasnogovornik tvrdi kako je Betty tijekom svoje duge karijere radila sa tisućama ljudi i da nitko nikada za nju nije imao ništa osim riječi hvala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene